Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Austria și Republica Slovacă

A A A

Ambasadorul agreat al Republicii Moldova în Republica Austria, Mihaela Mocanu, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

Publicat:Fri, 26/08/2022 - 15:23

La 26 august 2022, Mihaela Mocanu a prezentat copiile scrisorilor de acreditare în calitate de Ambasador al Republicii Moldova în Republica Austria, E.S. dlui Peter Launsky -Tieffenthal, Secretar General al Ministerului Federal pentru Afaceri Europene și Internaționale al Republicii Austria.

Cei doi oficiali au salutat consistența relațiilor bilaterale moldo-austriece pe diverse subiecte de actualitate de pe agenda de cooperare, inclusiv din perspectiva aniversării a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Republica Austria, marcată în an. 2022.

Evidențiind intensitatea dialogului politic bilateral și importanța valorificării potențialului existent de cooperare moldo-austriacă pe multiple paliere, interlocutorii au abordat prioritățile agendei bilaterale pentru perioada următoare, reconfirmând caracterul ascendent al relațiilor între ambele țări.

În încheiere, oficialul austriac i-a urat succes ambasadoarei Mihaela Mocanu, asigurând-o de sprijinul Ministerului Federal pentru Afaceri Europene și Internaționale în exercitarea mandatului său în Republica Austria."